Over ons

We love sparkle!

Bij PaardenGlitter zit de liefde voor de paarden er al van kinds af aan in, daarbij zijn we dol op glitter! Een aantal jaren geleden kwamen we in aanraking met de geweldige producten van Glamourati waarmee je supermooie, shiny en strakke tattoo's op je paard kunt zetten, we waren gelijk verkocht. De afgelopen jaren hebben we hier al ontzettend leuke dingen mee mogen doen, behalve dat we de producten verkopen zijn we ook al regelmatig ingezet als tattookunstenaars voor diverse evenementen zoals Horse Event, bruiloften en we hebben zelfs mee mogen werken aan een mode reportage van Bit.

Inmiddels zijn we uitgebreid en hebben we behalve de tattoos ook allerlei andere leuke glitterproducten in ons assortiment. Nieuw zijn de Epona Charms, een klein gelukshangertje die je aan je hoofdstel of oornetje kunt hangen en die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Ook de gepersonaliseerde Epona Tags zijn nu verkrijgbaar, handige hangers voor aan je halster, halstertouw en/of hoofdstel met je eigen naam of initialen. Perfect ook om kado te geven!

Heb je vragen, wil je wat bijzonders of heb je een tattoo kunstenaar nodig voor je evenement? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar.


Team PaardenGlitter
Marika & Talitha